Magunkról

Lépjen kapcsolatba
velünk!

A Gépjavító Kft. 1992-ben alakult privát magyar vállalkozás.

Pneumatikus szervizünk popszegecselő és anyabehúzó gépek, csavarhúzók, fúró-, csiszoló-, és tűzőgépek, valamint légkulcsok, kötegelők javításával és szervizelésével áll a megrendelők rendelkezésére.

A hidraulikus emelők javítását hosszú évek óta ránk bízzák partnereink.

Megbízóinkkal egyedi megbízás vagy akár éves-, többéves szerződéses kapcsolat alapján dolgozunk.

2003-ban társaságunk elnyerte az ISO minősítést, azóta nemzetközileg elismert tudásszinten dolgozunk.

Mucsányi FERENC

tulajdonos-ügyvezető

Referenciáink

A minőségi munkavégzés eredménye, hogy hazai ipari megbízóink köre olyan jelentős és nemzetközileg is ismert cégekből áll, amelyek évek óta ránk bízzák gépeik javítását, szervizelését, úgy mint az Electrolux gyáregységei, a Lear Corporation gödöllői, valamint az IBM-Zollner váci üzemei.

Rész veszünk a termelésfejlesztési folyamatokban. A kötegelő szerszámok húzóerejének bemérésére alkalmas TMF elnevezésű mérőműszer a mi ötletünk alapján készült el. Magyarországon és Európa több országában eredményesen használják az ipari termelésben.

1996-ban nyertük el az első külföldi hivatalos márkaképviseleti megbízást, azóta már a HellermannTyton, az olasz FAR és Fiam, a Berner, valamint a tajvani VGL Air Pro ipari vállalkozások szerviz képviseletét is mi látjuk el Magyarországon.

Külföldi megbízóink gondot fordítanak arra, hogy a gyártás helyén, az üzemekben a legújabb technológiát megismerjük és megtanuljuk, ezért naprakész információval rendelkezünk az új pneumatikus szerszámok használati tulajdonságairól, ipari felhasználhatóságáról, szerelési-, javítási munkamenetéről.

Szolgáltatásaink:

  • garanciális és garancia időn túli javítás,
  • karbantartás,
  • gép és kötőelem beszerzés, értékesítés,
  • szaktanácsadás.

Éves vagy keretszerződéses megállapodás megkötése esetén mi biztosítjuk az alkatrész beszerzést és készletezést, így a javítási időszükséglet jelentősen lerövidül.

Tiszteljen meg bizalmával, bízza ránk meghibásodott kéziszerszámai, emelő berendezései javítását, vagy a már nem megfelelő hatékonysággal működő pneumatikus gépek helyett a gépbeszerzést is.  

Cégfilozófiánk a minőségi és precíz munkavégzésen alapul: azért vagyunk, hogy megrendelőinknél egy hibás gép miatti folyamatos munkavégzésnek ne legyen akadálya.