Gépjavító

 

Akció Ajánlatkérés Gépjavító Kft. Kapcsolatgépjavító

 

Cégbemutatkozó * Saját fejlesztésünk * Referenciák

gépjavító

Cégbemutatkozó

A Gépjavító Kft. a pneumatikus kéziszerszámok és hidraulikus emelőgépek javítására szakosodott társaság. Pneumatikus szervizünk popszegecselő és anyabehúzó gépek, csavarhúzók, fúró-, csiszoló-, és tűzőgépek, valamint légkulcsok, kötegelők javításával és szervizelésével áll a megrendelők rendelkezésére.
2003-ban a Társaság elnyerte az ISO minősítést, azóta is nemzetközileg minősített színvonalon dolgozunk.
A munkavégzésre szakértelmünk a garancia!

Szolgáltatásaink :

  1. garanciális és garancia időn túli javítás,

  2. karbantartás,

  3. gép és kötőelem értékesítés,

  4. szaktanácsadás.

Éves vagy keretszerződéses megállapodás megkötésével mi biztosítjuk az alkatrész ellátást, így a javítási-, karbantartási munkaidő szükséglet jelentősen lerövidül.  Cégfilozófiánk a minőségi és precíz munkavégzés, a szakértelem: mi azért vagyunk, hogy megrendelőinknél folyamatos legyen a munka!

Részt veszünk a termelésfejlesztési folyamatokban. A kötegelő szerszámok húzóerejének bemérésére alkalmas TMF elnevezésű, mérőműszer a mi ötletünk alapján készült el. Magyarországon és Európa több országában eredményesen használják az ipari termelésben.

1996-ban nyertük el az első külföldi hivatalos márkaképviseleti megbízást, azóta már a német HellermannTyton, az olasz FAR és FIAM, a Schneider, a Berner, a koreai SEHAN, valamint a tajvani (kínai) VGL ipari vállalkozások szerviz képviseletét is mi látjuk el Magyarországon.

Külföldi megbízóink gondot fordítanak arra, hogy a gyártás helyén, az üzemekben a  legújabb technológiákat  megismerjük, ezért naprakész információval rendelkezünk az új pneumatikus szerszámok használati tulajdonságairól, ipari felhasználhatóságáról, szerelési-, javítási munkamenetéről.

A minőségi munkavégzés eredménye, hogy hazai ipari megbízóink köre olyan jelentős és nemzetközileg is ismert cégekből áll, amelyek évek óta ránk bízzák gépeik karbantartását és javítását: Electrolux jászberényi és nyíregyházi gyáregysége, Lear Corporation gödöllői és gyöngyösi gyáregységei, az IBM – Zollner váci gyáregysége.

Tiszteljen meg bizalmával, bízza ránk a javítást vagy a gépbeszerzést és mi gondoskodunk arról, hogy meghibásodott kéziszerszámok, vagy a nem megfelelő termelékenységgel működő gép ne legyen akadálya az Ön munkavégzésének!

Mucsányi Ferenc
tulajdonos-ügyvezető

szerszámok

Saját fejlesztésünk

Saját ötletünk és fejlesztésünk a húzóerőmérő, amely hordozható, így nem igényel rögzített felszerelést. A húzóerőmérőt a TENSI Kft-vel kötött megállapodásunk alapján a TENSI Kft. gyártja és a Gépjavító Kft. forgalmazza.

TMF-06 Erőmérő készülék leírása
A TMF-06 típusú mérőeszköz pneumatikus kábelkötegelő pisztolyok meghúzó erejének ellenőrzésére szolgál.

szerszám
A mérőeszköz méréshatára: 400 N
Felbontása: 1 N

A készülék magában foglalja a mérőelektronikát valamint a kijelzőt. A kijelző kiírja a terhelő erő pillanatnyi és a mérési folyamat során előállt maximális értékét, azaz a kötegelési erőt. Kijelzője háttérvilágítással is rendelkezik, így fényszegény környezetben is jól olvasható.


A mérőeszköz használata:
A méréshez egy kötegelő szalagot a szorító lap alá fogatunk úgy, hogy azt legalább 15 mm hosszan legyen megfogatva. A műszert lenullázzuk. A kötegelő pisztolyt felillesszük a kiálló szalagrészre úgy, hogy a pisztoly fejrésze felütközzön a készülék házára és elvégezzük a húzást. A mérés során a kijelző felső sorában olvasható le a pillanatnyi húzási érték az alsó sorban pedig a mérés közbeni maximális érték kerül kiírásra. Ügyelni kell arra, hogy a használat során ne kerüljön szalagdarab a mérőcella és a ház közötti résbe. A mérőeszközt óvni kell a dinamikus igénybevételtől.

Kezelőszervek:
A nullázó gomb megnyomásával a kijelzőn olvasható pillanatnyi és maximális érték is nullázódik. A készülék a méréshatár teljes tartományában is bárhol nullázható. A nullázás az eredeti méréstartományt nem változtatja meg. A másik gomb süllyesztett, a készülék programozásához szükséges. A felhasználó által nem használható!

Hibakijelzések:
"ERROR6" : az érzékelő túlterhelve. A készülék károsodhat.
"ERROR7" ; az érzékelő negatív irányban túlterhelve.

Pontosság, pontosítás:
A rendszer pontosságát a gyártó terhelőgépen állította be. Szakszerű használat esetén a mérőrendszer pontosságát egy évig tartja meg. Igény esetén a pontosítást évente kell elvégeztetni.

Karbantartás:
A készülék szakszerű használat esetén karbantartást nem igényel.

Főbb műszaki jellemzők:

Típus: TMF-06
Méretek (mm): 200 x 80 x 40
Súly (kg): 0.8
Méréshatár (N): 400
Felbontás (N): 1
Kijelző: 2x16 karakteres, folyadékkristályos, háttérvilágítással
Mérőelem: Nyúlásmérő bélyeges mérőcella
Tápellátás: 3,7 V Li-ion akkumulátor

szerszam

Referenciák

Lehel-Electrolux jászberényi és nyíregyházi gyáregységei
Lear Corporation gödöllői és gyöngyösi gyáregységei
Jászplasztik Kft. Jászberény
Zollner/ Vác
Alcoa/ Székesfehérvár
Grundfos/ Pápa
Zarges Kecskemét
Berner Budapest
Király-Szerszám Budapest

szerszám

 

szerszámjavítás

Azért vagyunk, hogy folyamatos legyen a munka !

Gépjavító Kft. 1172 Budapest, Vargha Gyula u. 1. Tel/Fax: +36 1 257-9963 E-mail:gepjavitokft @ t-online.hu gépjavito